Блонді пиріг з вишнею та білим шоколадом

Як зробити смачний Блонді пиріг з вишнею та білим шоколадом рецепт простий в духовці. Цей швидкий і неймовірно смачний пиріг з білим шоколадом і вишнями не залишить нікого байдужим, даю гарантію 💯. Блонді – популярний американський кекс. Його нарізують невеликими квадратиками і подають самим прискіпливим ласунам! Блонді часто називають рідною сестрою знайомого десерту – Брауні.

Інгредієнти

* 190 гр. гарного білого шоколаду
* 100 гр. вершкового масла від 80%
* 120 гр. цукру
* 2 яйця З
* 240 гр. просіяного борошна
* 10 гр. розпушувача
* щіпка солі
* 100 гр. вишні без кісточки ( можна замороженої)

Блонді пиріг з вишнею та білим шоколадом покроковий рецепт

1. Квадратну або прямокутну форму 20-22 див. застелити пергаментом, духовку розігріти до 170 С. В окремій мисці змішати борошно з сіллю і розпушувачем. Скласти в сотейник цукор, масло і шоколад. Поставити на плиту на самий маленький вогонь і нагрівати, постійно помішуючи, поки весь шоколад і цукор не растопятся.
2. Перелити розтоплений шоколад у велику чашку для тесту і дати трохи охолонути. До розтопленого шоколаду по одному додавати яйця, кожен раз ретельно смешивая.
3. Просіяти борошно в шоколадно-яєчну суміш і розмішати все до однорідності. Тісто вийде тягуче, не густе. Викласти тісто в підготовлену форму діаметром 22 сантиметри і розрівняти поверхню. Вишню без кісточок викласти зверху і трохи вдавити в тесто.
4. Якщо використовуєте заморожені ягоди, то розморожувати їх не потрібно. Випікати приблизно 30-40 хвилин. Дуже важливо не перетримати Блонді, як тільки трохи підрум’яниться зверху – він готовий. Потім остудити, нарізати на квадратики і насолоджуватися смачним десертом☺️