Булочки, рогалики з яблуками з дріжджового тіста на молоці

Як зробити смачні домашні Булочки, рогалики з яблуками з дріжджового тіста на молоці рецепт простий і швидкий в духовці. Похолодало. Хочеться теплих ароматних пирогів ❤️, тому включаємо духовку і готуємо! Для домашніх чаювань пропоную простий, але смачний рецепт рогаликів з яблуками.

Інгредієнти

400г борошна
60 г масла вершкового
7 г дріжджів dr.Oetker
200 мл молока
1 ст. л меду
1/4 ч. л солі
1 яйце
2 яблука

Булочки, рогалики з яблуками з дріжджового тіста на молоці покроковий рецепт

1. Мигдальні пелюстки опціонально В теплому молоці розвести мед. У борошно додати дріжджі,сіль і тепле молоко з медом. Замісити тісто. Масло розтопити, поступово додати в тісто і вимісити до гладкості. Помістити тісто в миску, змащену рослинним маслом і накрити плівкою. Залишити підніматися на 1-2 часа.
2. тісто обім’яти і розділити на дві частини. Одну частину тонко розкачати в коло на присипаному борошном столі. Розрізати круг на 8 сегментів ( зручно це робити ножем для піци). Розігріти духовку до 190 град. Яблука вимити. Розрізати кожне яблуко на 8 частин. На кожен трикутник викласти по одній часточці яблука ближче до основи трикутника, потім скачати рогалики, загортаючи яблуко. Викласти рогалики на деко, застелене пергаментом і накрити пленкой.
3. Залишити для підйому на півгодини. В цей час другу частину тіста розділити на вісім шматочків. Кожен шматочок розкачати в довгий овал. На одну частину овалу ближче до краю викласти часточку яблука, загорнути до середини, защипнути. Решту нарізати смужками не доходячи до краю. Натягнути цю частину овалу на заготовку з яблуком і обернути. Таким чином вийде ще вісім рогаликов.
4. Викласти їх на другий лист і,накривши плівкою, залишити на півгодини. Перший лист з рогаликами змастити збитим яйцем і посипати мигдалевими пелюстками. Випікати при температурі 190 град приблизно 15-20 хв (дивіться по своїй духовці до рум’яної корочки.
5. Вийняти з духовки. Потім укласти на другому деко змастити збитим яйцем і поставити випікатися на 15-20 хв. Рум’яні рогалики з яблуком готові! Приємного апетиту!