Медовий рулет зі сметанним кремом

Як смачно зробити Медовий рулет з сметанним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Другий день у нас жахлива погода: холодно, сіро,сильний поривчастий вітер. Не хочеться нікуди виходити. Ідеально в таку погоду сидіти вдома, загорнувшись у пледик і пити теплий чай з чимось смачненьким. Ось у мене, наприклад, з смачненького сьогодні медовий рулет)) Ділюся з вами рецептом, а ви діліться тим, яка у вас погода сьогодні.

Інгредієнти

Для бісквіта:
Яйця-3шт.
Цукор -50г
Мед-120г
Сода-1 год.л.(без гірки)
Рослинне масло-30г
Борошно-170г
Щіпка солі

Для крему:
Сметана -300г
Сирний сир-150г
Ванільний цукор-10г
Цукрова пудра-70г
Волоські горіхи-75г

Медовий рулет зі сметанним кремом покроковий рецепт

1. До яєць додаємо цукор, сіль і збиваємо в пишну світлу масу. Окремо просіваємо борошно з содою. Вливаємо до яєць рідкий мед, рослинне масло, перемішуємо. Акуратно вводимо борошняну суміш, перемішуємо стара зберегти объем.
2. Лист пергаменту змащуємо рослинним маслом, рівномірно розподіляємо тісто. Ставимо випікати в духовку на 15 хвилин при температурі 180С. Волоські горіхи обсмажуємо і розрізаємо на шматочки. Готовий бісквіт накриваємо листом пергаменту, перевертаємо і знімаємо аркуш пергаменту, на якому він выпекался.
3. Обрізаємо нерівні краї бісквіта і подрібнюємо їх у крихту за допомогою блендера. Для крему в чаші змішуємо всі інгредієнти: холодний сирний сир, сметану, цукрову пудру, ванільний цукор і збиваємо міксером до отримання однорідної массы.
4. 2/3 крему розподіляємо по бісквіту, посипаємо горіхами і згортаємо рулет. Зверху змащуємо рулет залишилися кремом і посипаємо бісквітної крихтою. Прибираємо рулет в холодильник мінімум на 4 часа.