Булочки з корицею і горіхами пекан

Як зробити Булочки з корицею і горіхами пекан рецепт простий. Це майже те ж саме, що і синабонны)

Інгредієнти

Для тесту:
▫️ 55 гр. вершкового масла
▫️ 150 мл. молока
▫️ 2 яйця
▫️ 450 гр. борошна
▫️ пакетик швидких дріжджів ( 7 гр )
▫️ 50 гр. цукрової пудри
▫️ 1 ч. л. солі

Для начинки:
▫️ 150 гр. горіха пекан
▫️ 3 гр. кардамону
▫️ 2 ч. л. кориці
▫️ 2 ст. л. цукру
▫️ 3 ст. л. кленового сиропу
▫️ 250 гр. крем-чизай

Булочки з корицею і горіхами пекан покроковий рецепт

1. До розтопленого вершкового масла вливаємо молоко, додаємо яйця і хорого перемішай У велику миску просій борошно з цукровою пудрою, додаємо дріжджі і сіль. Перемішай. Влий рідкі інгредієнти до борошно і замісити тісто, це можна зробити руками, я скористалася миксером.

2. Глибоку миску змащуємо рослинним маслом і перекласти туди тісто, накриваємо рушником і залиште в теплому місці на 1 годину Горіхи пекан подрібни в блендері, додай до них цукор, корицю, кардамон і кленовий сироп. Перемішай. Тісто піднялося. Присип стіл борошном і розкачати тісто у формі прямоугольника.

3. Змасти його сирним сиром і розподіли горіхову суміш. Закрути рулет. Розріж на шматочки, приблизно 3 див. Виклади у форму і відправ в духовку.

4. Випікати 10 хвилин при 180 гр.потім 25 хвилин при 160 градусах. Дістань булочки і змасти кленовим сиропом. Тепер можна пробувати. Знаєте як буде смачно? З молоком. Дуже вкусно.

Відео рецепт 👇