Булочки з начинкою з шинки і сиру з дріжджового тіста в духовці

Булочки з начинкою з шинки і сиру з дріжджового тіста в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

1 кг. борошна.
50 г свіжих дріжджів.
20 г солі.
Чайна ложка олії.
600 мл води.
100 г вершкового масла.
250 г шинки.
Свіжі трави (розмарин, чебрець і орегано).
200 г моцарели.
150 г сардинського або пармезанского сиру.

Булочки з начинкою з шинки і сиру з дріжджового тіста в духовці покроковий рецепт

1. В миску насипте борошно і зробіть посередині воронку. По боках додати сіль, а в середину суміш дріжджів з теплою водою. Починайте змішувати потроху. Як тільки все почне збиратися, додаємо вершкове масло.

2. Викласти на стіл і місіть, поки не вийде гладке і однорідне тісто. Додайте шинку і свіжу зелень. Помістіть його назад в миску, поки він не подвоїть свій объем.

3. Взяти трохи тесту, вагою 50 г і покладіть в середину моцарелу, закрийте і покладіть на змащений маслом деко. Випікати при 180° протягом 20 хвилин, потім вийняти і додати сир Сардинія або пармезан і випікати ще 5 минут.

Відео рецепт 👇