Як смачно зробити Булочки з родзинками домашні в духовці простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
150 мл теплої води
150 мл теплого молока
2 столові ложки цукру
8 г сухих дріжджів
30 г розтопленого вершкового масла
480 г пшеничного борошна
1 чайна ложка солі
100 г родзинок
Для рум’яної скоринки:
Жовток – 1 шт
2 чайні ложки молока
Булочки з родзинками домашні в духовці покроковий рецепт
1. У мисці змішати тепле молоко, теплу воду, цукор і дріжджі. Перемішати. Накрити і залишити на 5 хвилин, щоб дріжджі добре розчинилися. 🔹Додати розтоплене вершкове масло, перемішати. Просіяти 480 г пшеничного борошна, додати сіль. Замісити тісто. В кінці додати родзинки. Вимішуйте тісто, поки воно не стане гладким.
2. Миску змастити рослинним маслом. Викласти тісто. Накрити і залишити в теплому місці на 1 годину. 🔹Тісто дуже добре піднялося! Ділимо тісто на 4 частини. З кожного шматочка зробіть кульку. Накрити рушником і залишити на 10 минут.
3. Кожен кульку розкачати качалкою. Згорнути в рулет, закріпити краю. 🔹Форму застелити пергаментним папером. Викласти заготовки. Накрити і залишити на 20 хвилин. 🔹У мисці змішати жовток і молоко.
4. Змастіть яєчним жовтком булочки. 🔹Випікати при температурі 180°с 20-25 хвилин 🔹Подивіться, як гарно вийшло! 🔹Приємного апетиту! До зустрічі у нових рецептах.
Відео рецепт 👇