Буряковий борщ з яловичиною і квасолею просто рецепт.
Інгредієнти
🔹Яловичина – 400 гр на кістки
🔹Квасоля – 100 гр (замочуємо у воді на ніч)
🔹Цукор – 1 ст. л
🔹Морква – 150 гр
🔹Буряк – 200-250 гр
🔹Помідор без шкіри – 1 шт
🔹Петрушка пучок
🔹Капуста – 200 гр
🔹Цибуля ріпчаста – 1 шт.
🔹Картопля – 300 гр
🔹Чилі і сіль за смаком
🔹Оцет – 1 ст. л
🔹Лавровий лист – 1 шт
🔹Сік буряка – пів склянки ( можна не додавати)
Буряковий борщ з яловичиною та квасолею покроковий рецепт
1. У каструлю наливаємо воду і додаємо м’ясо, доводимо до кипіння і міняємо воду. Після закипання додаємо квасолю і варимо 40 хвилин. Сковороді на рослинному маслі обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, потім додаємо морковь.
2. Через дві хвилини додаємо буряк, томатну пасту, розведену водою, оцет і тушкуємо приблизно 5 хвилин. Потім додаємо нарізаний помідор і паприку, і тушкуємо до м’якості. У каструлю засипаємо нарізану картоплю і варимо до готовности.
3. Після додаємо капусту, як тільки вона закипить додаємо зажарку, за смаком додаємо сіль, перець чилі і часник за смаком. Щоб борщ вийшов яскравим, я завжди додаю сік сирого буряка, так борщ виходить дуже красивого цвета.
4. Як тільки капуста дійде, додаємо лавровий лист і петрушку, і даємо настоятися хвилин 15 ,і подаємо до столу .
Відео рецепт 👇