Чана масала з нутом з рисом на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
-1 стакан сухого нуту ( замочити на ніч ) і відварити до готовності
-1 цибулина
-3 год л з гіркою спеції каррі
-маленькі шматочки гострого перцю та Імбиру ( приблизно 2 см) якщо не любите гостре, то перець не потрібен .
-2-3 зуб часнику
-1 банка томатів у власному соку 400 г банку
-пучок кінзи, петрушки
-сіль , перець
-імбир мелений і коріандр мелений ( кожного по 2 ч л)
-цедра половини лимона
готовий рис
Чана масала з нутом з рисом на сковороді покроковий рецепт
1. На середньому вогні обсмажити 2 хвилини дрібно нарізаний гострий перець і імбир. Після додати півкільцями цибулю і обсмажувати ще хвилин 4-5.
2. Дрібно ріжемо часник і кладемо до цибулі разом зі спеціями (швидко обсмажуємо приблизно 40 сек). Додаємо цедру , томати і варений нут.
3. Як тільки томатна суміш закипить додати води – 0,5 склянки. Солимо, перчимо за смаком. Накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні 20 хвилин. Подаємо з зеленью.
Відео рецепт 👇