Гарнір з гарбуза і грибів на сковороді

Як зробити смачний Гарнір з гарбуза і грибів на сковороді рецепт простий 🎃 Більшість проголосувала за гарбуз у марафоні овочевих гарнірів, але і ті, хто проголосував за гриби в образі не залишаться! Майже як картопелька з грибами, тільки консистенція більш кремова і присутня приємна солодка нотка. Ще більше рецептів з гарбузом ви знайдете в моєму електронному збірнику з посиланням в шапці профілю. Він зараз на акції: 350руб. І оладки, і лазанья, і ньоккі, і різотто, і шалено смачна випічка з гарбузом з’явиться у вашому меню!

Інгредієнти

•350г м’якоті гарбуза
•300г грибів
•100 мл овочевого бульйону або води
•2 зубчики часнику
•гілочка розмарину
•подрібнені листочки петрушки
•сіль, чорний перець
•оливкова олія

Гарнір з гарбуза і грибів на сковороді покроковий рецепт

1. М’якоть гарбуза нарізати кубиками, гриби – скибочками. Часник розчавити і обсмажити на оливковій олії. Додати гарбуз, гриби, гілочку розмарину і обсмажити пару хвилин, щоб овочі пустили аромат.
2. Посолити, поперчити, додати бульйон або воду і тушкувати на невеликому вогні під кришкою 10-15 минут.

3. Відкрити кришку, збільшити вогонь і підсушити зайву рідину 3-5 хвилин. При подачі посипати подрібненою петрушкой.