Чі сан чі – дуже просте і дуже смачне китайське блюдо. Далекосхідників не здивуєш цим блюдом)))
⠀
⠀
Інгредієнти
Перець, картопля, баклажани
⠀
Інгредієнти повинні бути приблизно в одному кількості.
Чі сан чі по китайськи покроковий рецепт
1. Перець, картопля, баклажани🍆 нарізати на кубики приблизно однакового розміру. Кожен інгредієнт страви потрібно обсмажити окремо до готовності. Обсмажувати на сильному вогні, на сковороді без кришки. Овочі повинні тушкуватися, а саме обжариваться.
2. Картоплю 🥔 повинен бути чітким і золотистий. Я смажу зазвичай на кунжутній олії, але можна і на будь-якому іншому. ⠀ В глибокій сковороді з’єднуємо картоплю, баклажан і перець. Додаємо соєвий соус, дрібно нарізаний чеснок.
3. Я ще додаю китайську приправу, ви можете додати паприку або суміш перців. 1 столову ложку крохмалю (у мене кукурудзяний) змішайте з невеликою кількістю води і влийте до овочів. Добре перемішайте. Тушкуйте ще 3-5 хвилин на слабкому огне.
Відео рецепт 👇