Чізкейк для прошарку торта

Чізкейк для прошарку торта простий рецепт 😋

Інгредієнти

на 16 см

Вершковий сир -220 гр
Вершки- 100 гр (33/35%)
Жовток -2 шт
Цукор -120 гр
Кукурудзяний крохмаль – 20 гр

Чізкейк для прошарку торта покроковий рецепт

1. В тару відправляємо злив сир, вершки, цукор, жовток і крохмаль, все збиваємо до однорідної массы.

2. Вливаємо готову масу у форму застелену пергаментним папером і випікаємо при 120* -1 год. Чізкейк в духовці добре підніметься а потім опаде,це нормально 👍

3. Не виймаючи з форми, повністю остудити і так само у формі прибрати в холодильник на 6/8 годин або на ночь.