Як смачно зробити Чізкейк «Фісташка-манго-маракуйя» простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Пісочна основа, ніжний сирний шар зі смаком фісташки і ароматна фруктова прошарок з манго з кислинкою маракуї.
Інгредієнти
Основа:
Печиво пісочне будь – 150 г
Масло вершкове – 45 р
Сирний шар:
Сир сирний – 400 р
Цукрова пудра – 80 г
Вершки 33% – 100 мл
Паста фісташкова – 35 р
Желатин Dr. Oetker 220 Блум – 13 г на 65 мл води
Начинка:
Пюре манго 150 гр
Пюре маракуйя 50 гр
Цукор 30 гр
Крохмаль 5 гр
Желатин 4 гр у 20 мл води
Чізкейк «Фісташка-манго-маракуйя» покроковий рецепт
1. Печиво подрібнюємо в крихту. Змішуємо з розтопленим маслом. Повинна вийти маса, з якої можна ліпити. Якщо печиво дуже сухе, додайте трохи молока. В кільце 16 см вставляємо ацетатную плівку або пергамент. На дно утрамбовуємо крихту. Дуже легко це зробити з допомогою рівного дна склянки 🥃 Прибираємо в холодильник. Готуємо сирну основу. Жатин замочуємо. У мене желатин від Dr. Oetker 220 Блум.
2. Вершки нагріваємо до гаряча, додаємо розтоплений желатин і перемішуємо. Сирний сир поєднуємо з допомогою міксера з пудрою і пастою фісташки. Вливаємо туди вершкову масу. Міксером на маленькій швидкості все перемішуємо. Для більш красивого фісташкового кольору я додала зелений краситель.
3. Масу виливаємо поверх піщаної основи. Даємо застигнути 2-3 години. Для начинки. Желатин замочуємо. Крохмаль змішуємо з цукром. У трохи тепле пюре манго і маракуйя всипаємо цукор з крохмалем. Всі проварюємо до загустіння. Знімаємо з вогню і додаємо розтоплений желатин. Даємо охолонути. Коли шар фісташковий застыл.
4. Виливаємо фруктовий шар і знову прибираємо в холодильник до стабілізації. Дістаємо, знімаємо форму і плівку. Можна прикрасити верх чізкейку кремом або залишити так) це на ваш розсуд. Всі! Чізкейк готовий! Можна відрізати шматочок і насолоджуватися. Обов’язково приготуйте!