Як зробити чізкейк орео з сирним сиром без випічки рецепт простий. Готуємо найсмачніший у світі Чізкейк орео. Він на стільки сильно мені сподобався, що я поспішаю швидше поділитися з Вами рецептом👇🏻 Чізкейк робити дуже просто, швидко, без випічки!
Інгредієнти
ДІАМЕТР 18 див.
Нам знадобиться:
Сирний сир – 400 г
Вершки 35% – 380 г (з цієї кількості беремо 320 г на збивання, і 60 г для желатину)
Цукрова пудра – 70 г
Желатин 12 р
Шоколад білий-50 г
Масло вершкове 45 р
Печива орео – 400 г
Чізкейк орео з сирним сиром без випічки покроковий рецепт
1. Готуємо печиво (для пісочної основи беремо 200 г печива цілком, разом з білою серединкою – подрібнюємо) змішуємо з розтопленим вершковим маслом, утрамбовуємо у форму (у мене кондитерське кільце, яке я просто поставила на пергамент на плоску тарілку, і всередині кільця бордюрна стрічка). Виймаємо форму з пісочної основою в холодильник, в цей час готуємо сирну основу.
2. Для сирної основи одразу готуємо печиво (200г) – частина печенюшек залишаємо для декору, у решти прибираємо білу серединку з Орео, подрібнюємо частково в дрібну крихту, частково залишаємо шматочки. Печиво знадобиться пізніше. Желатин заливаємо водою, залишаємо до набухання. Коли желатин набух, змішуємо його з 60 г вершків, нагріваємо до растопления желатина.
3. Все решта вершки (320г) збиваємо до пишноти. В окрему чашу відправляємо сирний сир, цукрову пудру, трохи охолоджені вершки з желатином, розтоплений білий шоколад, перемішуємо міксером до однорідності, і частинами вмішуємо збиті вершки лопаткой.
4. Додаємо в сирну масу частину печива, перемішуємо. Переливаємо до пісочної основі у форму, розподіляємо, поверхню присипаємо залишилися печивом, трохи його «утапливаем» в сирній массе.
5. Прибираємо чізкейк в холодильник на стабілізацію на 4-5 годин. Дістаємо, прикрашаємо на свій смак. Я прикрасила м’якою шоколадною глазур’ю (60 г шоколаду+30 г вершків 20%), сирним кремом та печивом орео.
Відео рецепт 👇