Чізкейк з персиками з випічкою в духовці

Як зробити чізкейк з персиками з випічкою в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

– печиво – 200гр⠀⠀⠀
– масло вершкове – 80гр⠀⠀⠀
– сир вершковий – 900гр⠀⠀⠀
– яйця – 5шт⠀⠀⠀
– цукор – 200гр⠀⠀⠀
– вершки 33% – 250гр⠀⠀⠀

Для персикового шару:⠀
– персики – 5 шт⠀
– масло вершкове – 80гр⠀
– кориця – 1 ч. л⠀
– цукор – 4 ст. л⠀

Штрейзель для посипання:⠀⠀
– олію вершкове – 40г⠀⠀
– борошно – 50гр⠀⠀
– цукор – 20гр⠀⠀

Чізкейк з персиками з випічкою в духовці покроковий рецепт

1. Готуємо персики: на розпеченій сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо цукор, перемішуємо і додаємо персики. Смажимо 5 хв до м’якості персиків. ⠀
2. Готуємо штрейзель: розтираємо масло з цукром і борошном у крихту.⠀

3. Готуємо основу для чізкейку: печиво перетираємо в блендері в крихту, масло розтоплюємо і з’єднуємо всі разом. ⠀ Отриману суміш перекладаємо у форму для запікання ( у мене кондитерське кільце діаметром 22 см) і за допомогою склянки з прямим кутом вирівнюємо дно.⠀
4. Готуємо начинку: сир+цукор+вершки = руки і силіконова лопатка. Далі вводимо яйця по 1 шт теж вручну. Перемішуємо тільки вручну, це головний секрет чізкейку, не можна суміш перенасичувати киснем!⠀⠀⠀ ⠀
5. Заповнюємо наше кулінарне кільце з основою з печива сирною начинкою, зверху викладаємо половину персиків. ⠀ Чізкейк закриваємо фольгою і ставимо випікатися в духовку: при 200гр 20хв, потім зменшуємо температуру до 130гр і випікаємо ще 2 часа.

6. Готовий чізкейк остуджуємо в духовці 4 години, а потім відправляємо в холодильник на ніч. Вранці знімаємо кільце, викладаємо зверху оставгиеся персики з сиропом і посипаємо штрейзелем.