Медовий торт цифра Ялинка на новий рік

Дуже популярний трендовий торт «Ялинка» з медових коржів.👌💣 Як зробити Медовий торт цифра Ялинка на новий рік рецепт простий.

Інгредієнти

Коржі:
✅Яйця-2 шт.
✅Цукор-200 г
✅Мед-100 р
✅Масло вершкове-90 г
✅Борошно-480-500 г
✅Сода-1,5 ч. л.
✅Сіль-щіпка

Крем:
✅Вершково-сирний сир-400 г
✅Цукрова пудра-150 г
✅Вершкове масло-130 г

Малиновий конфітюр:
✅Пюре малини-350 р
✅Цукор-80 р
✅Кукурудзяний крохмаль-15 г

Медовий торт цифра Ялинка на новий рік покроковий рецепт

1. В сотейнику з’єднати яйця, цукор, сіль, мед, вершкове масло і довести суміш до кипіння. Додати соду, перемішати і остудити. Додати борошно в два етапи і замісити тісто. Розділити на 3 частини і прибрати в холодильник на 2 год. Потім тонко раскатать.

2. За шаблоном вирізати три ялинки. Наколоти виделкою і випікати при температурі 180° 7-8 хв. Для малинового конфітюру з’єднати пюре малини, цукор і крохмаль. Довести до кипіння, проварити 30 сек. Остудити і прибрати в холодильник.

3. Я готую його з вечора. Для крему м’яке вершкове масло збити цукрової пудри в білу пишну масу. Додати вершковий сирний сир і перемішати 1 хвилину. ⠀

4. Зібрати торт як показано на відео!

Відео рецепт 👇