Чізкейк Шоколад Карамель

Чізкейк, шоколад, карамель – не знаю, чи потрібно говорити, що це поєднання 10 з 10. Рецепт у вас тепер є, і я настійно рекомендую приготувати його на вихідних, це не займе багато часу, а гормон щастя значно підвищить! Як зробити Чізкейк Шоколад Карамель рецепт простий.

Інгредієнти

Цукор -170 р
Вода – 50 г
Вершки 33% – 60 р
Вершкове масло – 50 г

Печива Орео – 24 шт. (або будь-шоколадне 200 г)
Вершкове масло, розтоплене – 70 р
Молочний шоколад – 220 р
Вершки 20% -190 р
Вершковий сирний сир – 300 г
Яйце -1 шт.
Жовток -1 шт.

Чізкейк Шоколад Карамель покроковий рецепт

1. В сотейнику воду з’єднайте з цукром. Готуйте на середньому вогні, поки цукор не розтане. Збільште вогонь і доведіть до кипіння, не заважаючи. Карамель буде пузиритися і темніти, набуваючи все більш бурштиновий колір. Як тільки колір став насиченим медовим, зніміть сотейник з плити і введіть гарячі вершки. Тут будьте обережні, так як суміш буде активно вирувати. Як бульбашки трохи заспокояться, додайте масло і перемішайте до його повного розчинення. Остудіть. Постарайтеся не з’їсти все сразу.
2. Інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Печиво подрібнити в крихту, змішати з топленим маслом і викласти у форму (18-20 см). Добре утрамбувати, сформувати дно і борти. Випікати ю хвилин при 180 ‘Пн. остудити, поки робите сирну масу. Шоколад і вершки розтопити в мікрохвильовці короткими імпульсами, помішуючи. Як маса стане однорідною і шовковистою, ввести в сирний сир у два заходи і перемішати до повного объединения.
3. Додати яйце і потім жовток. Пройдіться лопаткою по стінках чаші і ще раз все добре змішайте. Вилийте сирно-шоколадну суміш на підготовлену основу і випікайте близько 2 годин при але ‘Пн. Чізкейк готовий, коли серединка ще трохи рухається, а краї вже немає. Остудити, зверху вилити карамель і прибрати в холодильник на ночь.