Пісочне печиво Курабє з варенням домашнє

Як зробити смачний Пісочне печиво Кураб’є з варенням домашнє рецепт простий в духовці. Це одне з самих простих у приготуванні і найсмачніших!

Інгредієнти

Вершкове масло – 120 гр.
Цукрова пудра – 60 гр.
Яєчні білки – 50 гр.
Ванільний цукор – 1 пакетик.
Борошно – 200 гр.
Розпушувач – 0,5 ч. л.
Варення – за смаком.

Пісочне печиво Кураб’є з варенням домашнє покроковий рецепт

1. В миску, додаємо розм’якшене вершкове масло, цукрову пудру, сіль, ванільний цукор і збиваємо міксером до побіління. Додаємо білок і збиваємо до однорідної щільної маси. Борошно змішати з розпушувачем, просіваємо і додаємо в ємність з вершковим маслом.
2. все Перемішуємо до однорідного стану. Розігріваємо духовку до 190 градусів. Відсаджувати будемо пригадай насадки зірка діаметром 16-20 мм Всередині кожної заготовки робимо поглиблення і додаємо туди малинове або будь-яке інше варенье/джем.
3. будемо Випікати 15-20 хвилин при зручному для вас режимі – верх-низ або конвекція. За 5 хвилин до готовності, дістаємо печиво і знову додаємо варення. Прибираємо назад в духовку і випікаємо до конца.