Чкмерулі з курки по грузинськи у вершковому часниковому соусі

ЧКМЕРУЛІ (ШКМЕРУЛИ) Грузинська незвичайна кухня 🤤 Чкмерулі (Шкмерули), одне із самих смачних страв з простих інгредієнтів 👌
Обов’язково пробуйте 😋 Чкмерулі з курки по грузинськи у вершковому часниковому соусі рецепт.

Інгредієнти

курка — 1 штука;
вершки (будь-якої жирності) — 0,5 літра, якщо густий, то додаємо воду.
рослинна олія;
часник — 3-4 зубчики
Лук—2-3 шт
хмелі-сунелі — 1 чайна ложка;
м’ята — 0,5 чайної ложки;
коріандр -0,5 чайної ложки;
чорний перець — 0,5 чайної ложки;
кінза
петрушка
сіль.

Чкмерулі з курки по грузинськи у вершковому часниковому соусі покроковий рецепт

1. Курочку розрізами на шматочки. Потім шматки обсмажуються на сковороді спочатку з одного боку, потім з іншою. Поки вони смажаться, потрібно приготувати вершки з специями.

2. Для цього вершки (якщо густі треба перемішати з водою, у мене були густі, я змішала трішки водою) додаються порубаний часник, приправи. Солити за вкусу.

3. Курочку посмажили усіх сторін, в тому ж маслі посмажимо цибулю, до рум’яного кольору, потім наливаємо соус і курочку кладемо в соус 👌 Варимо до готовності м’ясо. В кінці посипаємо зеленню і насолоджуємося 😋.

4. При бажанні можна курочку з соусом відправити в духовку готуватися 👌ю І так , і так виходить дуже вкусно.

Відео рецепт 👇