Як зробити Чорний хліб з насінням рецепт простий. Дівчатка, я така щаслива. Хлібець виходить повітряним, м’яким, пишний. ⠀
Мої за вечір з’їли все заміси. ⠀ Буду ще повторювати. ⠀Як і обіцяла, ділюся з вами 💕.
Мої за вечір з’їли все заміси. ⠀ Буду ще повторювати. ⠀Як і обіцяла, ділюся з вами 💕.
Інгредієнти
Коріандр, льон, насіння соняшнику -40 гр (залити водою на годину) ⠀
Борошно житнє -250 гр ⠀
Борошно цільнозернові – 150 гр⠀
Сіль -5 гр ⠀
Вода тепла 20-25 градусів – 320 ⠀
Мед (за бажанням) -25 гр ⠀
Дріжджі свіжі -10 гр або сухі 5 гр ⠀
Чорний хліб з насінням покроковий рецепт
1. Змішати всі види борошна з сіллю в миску.⠀ Воду змішати з медом і дріжджами і дати постояти 5-10 хв, ввести рідину в борошно і вимісити тісто.⠀ Воно буде липким. ⠀
2. Можна руки змастити оливковою олією. Заміс 10 хв, ввести насіння. ⠀ Формування булки хліба на столі, змастивши маслом. ⠀ Викласти на пергамент, зробити надріз зверху лезом⠀«хрест на хрест» і дати підійти 1 годину в духовці 30-40 градусів. ⠀
3. Або при кімнатній температурі-1.5 години . Випікати 230 градусів з мискою води внизу в духовці. ⠀