Чурчхела з волоським горіхом і шовковицею вірменський суджух

Як смачно зробити Чурчхелу з волоським горіхом і шовковицею вірменський суджух простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✅Волоський горіх – 1кг.
✅Вода – 2 л
✅Борошно – 1,5 склянки
✅Цукор – 1,5 ст. + 0,5 ст
✅Кукурудзяний Крохмаль – 2 ст. л.
✅Чайна ложка кориці
✅Сироп Шовковиці (Тутовник) – 200г.
(сироп можна підбирати на будь-який смак)

Чурчхела з волоським горіхом і шовковицею вірменський суджух покроковий рецепт

1. В заздалегідь просіяне борошно додаємо 2ст.л кукурудзяного крохмалю і 1ч.л меленої кориці. Наливаємо із загального обсягу 0,5 л води і розмішуємо до однорідної маси і пропускаємо через сито в залиту каструлю воду. Додаємо сироп.

2. Ставимо на вогонь і варимо помішуючи до загустіння. Коли починає вирувати і зменшуємо вогонь, варимо ще 7-8 хвилин. Додаємо 0,5 склянки цукру (для блиску), і продовжуємо тримати на повільному вогні ще 5 мін, постійно перемешивая.

3. Занурюємо горішки на нитці як показано на відео 2 рази з інтервалом 5 хвилин. Вішаємо в теплому місці і сушимо 2-4 дні. У мене вийшло з цього кол-ва Інгредієнтів 7шт. за 60 див. ( У малинову чурчхелу я не додавала цукру, так як вона вже солодка )

Відео рецепт 👇