Десерт із сиру, ряжанки, персиків та желатину

СМАЧНИЙ ДЕСЕРТ ЗА 5 ХВИЛИН 🔥 Всього 75 ккал на 100 гр🙀 Десерт із сиру, ряжанки, консервованих персиків і желатину простий рецепт.

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр: 75/5/2.5/7

Інгредієнти і приготування дуже прості:
✅сир м’який 5% 340 гр (я брала данон, підійде будь-який сир по консистенції як сметана)
✅ряжанка 2.5% 300 гр
✅персики консервовані 250-300 гр
✅ванілін
✅сахзам на смак(я додала приблизно 8-10 гр)
✅желатин 20 гр (швидкорозчинний)
✅молоко 2.5% 150 гр
✅прикрасити ягодами/шоколадом або пелюстками мигдалю за бажанням

Десерт із сиру, ряжанки, персиків і желатину покроковий рецепт

1. Молоко і желатин з’єднати і підігріти, не доводячи до кипіння, помішуємо, щоб желатин розчинився. Викласти сир і ряжанку в чашу, додати ванілін і сахзам, перемішати, влити молоко з желатином, перемешать.

2. Додати нарізані персики, ще раз перемішати і вилити все у силіконову форму(або в іншу, попередньо застеливши харчової плівкою) І відправити в холодильник на 1-2 години, щоб желатин застыл.

3. Саме приготування займає всього 5 хвилин! Потім головне дочекатися застигання і можна насолоджуватися😍 (прикрашати на свій розсуд) я прикрасила пелюстками мигдалю і шоколадом. У поєднанні з ваніліном дуже смачно!

Відео рецепт 👇