Муссовые тістечка Лимон Імбир

Як зробити Муссовые тістечка Лимон Імбир рецепт.

Інгредієнти

10 шт по 150 р

Бісквіт
145 масло вершкове
145 цукор
145 яйце
145 борошно
5 розпушувач
2 сіль
5 цедра лимона

Лимонне кремю
60 яйце
67 цукор
45 пюре лимона
(або макаруйи)
10 вода
4 желатин конц
87 злив масло

Лимонне желе
42 цукор
4 пектин NH
98 сік лимона
33 пюре маракуї
15 пюре манго
55 вода
30 цукати лимона
2 ваніль паста

Мус лайм-імбир
200 вершки
4 желатин конц
50 цукор
50 сік лимона
30 сік імбиру
60 яйце
75 злив масло

Декор крем-маршмеллоу
Білок-120
Цукор 70
Сироп глюк 60
Інверта сироп 70
Желатин конц 10

Муссовые тістечка Лимон Імбир покроковий рецепт

1. Бісквіт.
Масло збити з цукром до пишного стану, додати яйця, збити. Сухі з’єднати, перемішати і додати в масу. Розподілити в 2 рамки 24×24 см або на деко. Отпечь при 170 гр 13 хвилин. Остудити. Вирубкою нарізати бісквіт на 15 кіл діаметром 5-6 см.
2. Лимонне кремю.
Яйце, цукор, пюре, воду з’єднати, помішуючи довести до 85 гр (або до стану заварного крему). Додати желатин, перемішати, додати вершкове масло. Злегка остудити і вилити поверх замороженого бісквіта, оформленого в кільце. Заморозить.
3. Лимонне желе.
Сік, пюре, воду і цукати об’єднати. Цукор з’єднати з пектином і додати в прогріту до 45 гр масу. Довести до кипіння, злегка остудити і вилити поверх замороженого креме.
4. Мус лайм-імбир.
Вершки збити. Сік, цукор, яйце об’єднати, заварити і додати желатин і злив масло. Остудити до 30 гр, додати вершки. Використовувати між шарами бисквита.

5. Декор крем-маршмеллоу.
Білок збити до “пивної піни”, поступово додати цукор, збити щільну меренгу. Інвертний сироп, глюкозу, желатинову масу розтопити і додати в взбивающуюся меренгу. Щільно збити, відразу використовувати в якості декора.

Відео рецепт 👇