Шоколадні цукерки Трюфелі домашні для торта

Як зробити Шоколадні Цукерки трюфелі домашні для торта рецепт простий і швидкий. Величність – Дуже Шоколадний Торт! Прошу любити і жалувати. І насолоджуватися. Споглядати, смакувати, заздрити. Такий він, підступний спокусник 💔😎

Інгредієнти

Трюфелі:
145 гр вершки 33%
175 гр темного шоколаду (у мене Purocao 66%)
20 гр глюкозний сироп
20 гр вершкове масло
10 гр Вишневий коньяк (Bolivar cherry Millstream)
5 гр Ванільна паста

Шоколадні цукерки Трюфелі домашні для торта покроковий рецепт

1. Вершки з ваніллю довести до кипіння, додати глюкозу. Вилити на шоколад. Змішати до однорідної крем. Дати трохи охолонути, вмішати масло, температура крему не повинна перевищувати 40 градусов.
2. Влити коньяк, пробити блендером. Стабілізувати добу в холодильнику, при температурі від 5° до 16°. За допомогою ложки сформувати трюфелі, облити глазур’ю або темперований шоколадом.

3. В даному випадку логічно використовувати саме глазур, у мене на темному шоколаді, з рослинною олією і хрусткою крихтою печива, так як трюфель на торті не підлягає зберіганню. Але! Якщо ви хочете зберігати ці цукерки більше трьох днів, облити темперований шоколадом.