Крем карамель (crème caramel) – рецепт ніжного десерту! Не забудьте сказати «спасибі» у коментарях і зберегти рецепт ❤️ Я в захваті від кремовою текстури і балансу солодощі у цьому неймовірному десерті 🍮 Як зробити Десерт Крем Карамель рецепт простий.
Інгредієнти
250 г вершків 33%
100 г жовтка
50 г цукру
Ваніль, цедра
для карамелі:
50 г цукру
30 г води
Десерт Крем Карамель покроковий рецепт
1. Змішуємо цукор і воду для карамелі, проварюємо. Наливаємо на дно форми, залишаємо на пару хвилин до застигання. Змішуємо вершки і цедру апельсина, нагріваємо до кипения.
2. Перемішуємо цукор і жовтки, вливаємо гарячі вершки, продовжуючи вимішувати. Проціджуємо крем, наповнюємо формочки. В глибоке деко наливаємо гарячу воду так, щоб вона доходила приблизно до половини формочек.
3. Випікаємо при 150С протягом 30-35 хвилин. Прибираємо в холодильник на 8 годин, акуратно проходимся ножем по формі і перевертаємо на десерт тарелку.
Відео рецепт 👇