Як зробити Десерт Три Молока в склянці рецепт. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом «хвилинкою». Дуже простий і смачний десерт 3 молока. Він зовсім не нудотний і дуже ніжний. Якщо ви готуєте на продаж найкраще збирати його в скляних банках з кришкою.
Інгредієнти
Бісквіт
Яйця 4 шт (220г)
Цукор-140г
Борошно 100г
Ванільний цукор 2г
Просочення
Молоко згущене варене 200г
Молоко пряженое (топлене) 200г
Вершки 10-15% 200г
Декор
Вершки від 30% 15-30 г на 1 порцію
Ягоди – Опціонально
Десерт Три Молока в склянці покроковий рецепт
1. Бісквіт
Яйця збити з цукром до світлої щільної маси. Поступово додати просіяне борошно. Вилити в застелену фольгою рамку і випікати при температурі 170′ до готовности.
Яйця збити з цукром до світлої щільної маси. Поступово додати просіяне борошно. Вилити в застелену фольгою рамку і випікати при температурі 170′ до готовности.
2. Просочення
Варене згущене молоко змішати з вершками до максимальної однорідності, за необхідності пробити блендером. Додати топлене молоко. Процедить.
Варене згущене молоко змішати з вершками до максимальної однорідності, за необхідності пробити блендером. Додати топлене молоко. Процедить.
3. Декор
Десерт зібрати в склянці шарами в пропорції на 1 склянку. Бісквіт 50г. Просочення 100г. Вершки від 30% збити і відсадити на верх 15-30г. За бажанням прикрасити ягодами.
Десерт зібрати в склянці шарами в пропорції на 1 склянку. Бісквіт 50г. Просочення 100г. Вершки від 30% збити і відсадити на верх 15-30г. За бажанням прикрасити ягодами.