Домашні булочки з посипанням з масла, борошна і цукру

Як приготувати смачні домашні булочки з посипанням з масла, борошна і цукру рецепт простий в духовці. Це просто приголомшливі понад ароматні булочки. Повітряне, м’яке тісто і хрустка посипання. Можна зробити з будь-якою начинкою.

Інгредієнти

– борошно 600 гр.,
– цукор 100 гр.,
– яйце куряче 2 шт.,
– ванільний екстракт/цукор 2 ч. ложки,
– молоко тепло 290 мл,
– масло вершкове м’яке 80 гр.,
– дріжджі 8 гр.,
– сіль щіпка.
+
Борошно 50 гр.
Цукор 50 гр.,
Масло вершкове м’яке 20 гр.

Домашні булочки з посипанням з масла, борошна і цукру покроковий рецепт

1. В тепле молоко додаємо цукор і дріжджі. Залишаємо на 10 хв. Додаємо яйця, борошно, сіль. Починаємо замішувати. Хвилини через 4 замісу додаємо масло. Вимішуємо до однорідності і отримання гладкого теста.

2. Залишаємо в теплому місці під плівкою на 1,5 години. Формуємо 10-14 булочок. Даємо піднятися ще 30 хв. В м’яке масло додаємо борошно і цукор. Протираємо руками крошку.

3. Прибираємо в холодильник на 20 хв. Булочки змащуємо жовтком і посипаємо готовою сумішшю. Відправляємо в духовку при 180°С на 12-16 хв. До золотистого цвета.