Чебуреки, котрі залишаються хрусткими навіть на наступний день. Для мене це найкращий рецепт чебуреків, по якому я готую більше 5 років. Як зробити Домашні чебуреки на газованій воді з фаршем рецепт простий.
Інгредієнти
400 мл газована вода
5 г сухі дріжджі
1 чл сіль
1 зубчик часнику, у мене сухий
4 ст л рослинне масло
+/- 700- 800 г борошна (круте тісто)
Начинка:
500 г фарш
200 г цибуля
50 мл вода
Сіль/перець за смаком
Домашні чебуреки на газованій воді з фаршем покроковий рецепт
1. Спочатку робимо начинку: змішати фарш, цибулю, сіль, перець, часник і додаємо трохи воды.
2. Тісто: у сильно газовану воду додаємо сухі дріжджі, сіль, рослинне масло і замішуємо круте тесто.
3. Робимо відразу, так як нам розстойка не потрібна, інакше це будуть біляші. Чим тонше розкачуємо тісто, тим хрустке і пузырчатее чебуреки. Обсмажуємо в олії 3 минуты.
Відео рецепт 👇