Домашні чебуреки з яловичим фаршем

Домашні чебуреки з яловичим фаршем простий рецепт.

Інгредієнти

Обсяг склянки 200 мл
Обсяг чайної чашки 100 мл

4 склянки борошна
1 столова ложка йогурту
1 яйце
1 склянку теплої води
1 столова ложка оливкової олії
1,5 чайні ложки солі

Для начинки:
500 грам яловичого фаршу
2 цибулини середнього розміру (нарізати кубиками)
1/2 пучка дрібно нарізаної петрушки
1 чайна ложка чорного перцю
2 чайні ложки солі
4 столові ложки оливкової олії
1/2 склянки масла (для смаження)

Домашні чебуреки з яловичим фаршем покроковий рецепт

1. Помістіть всі інгредієнти для тіста в чашу для замішування і поступово додайте воду, щоб замісити м’яке тісто, яке не липне до рук. Для начинки в сковороду налийте оливкова олія і додайте нарізаний лук.

2. Коли цибуля змінить колір, додати фарш. Також додайте сіль і перець. Коли фарш і цибулю повністю обсмажиться, додати петрушку. Перемішати 1-2 рази, вимкнути плиту і відставити остывать.

3. Розділіть відпочиле тісто на 12 частин, розкачати, покласти начинку, накрити і залишити на 15 хвилин. Готуйте сковороді в розігрітій олії, поки не стане золотистим з обох сторон.