Як зробити домашні марципанові цукерки картопля рецепт простий і швидкий. Це дуже смачно! Здебільшого купувала мигдалеву борошно заради цих цукерок… І не пошкодувала – результат чудовий ✨ P. S. мигдалеву борошно можна замінити на мелений мигдаль. Можна сформувати кульки, а можна зробити їх у формі батончиків і полити шоколадом 💫 Включайте фантазію 😍
Інгредієнти
Інгредієнти на 7 шт:
Мигдальна борошно – 140 гр.
Мед рідкий – 50-55 гр. (дивимось по консистенції)
У мене вийшло 7 цукерок вагою ~ 28 гр.
КБЖУ на 1 цукерку: 152,5/5,5/11,7/8,5
КБЖУ на 100 грам: 533,8/19,6/40,9/30,1
Домашні марципанові цукерки картопля покроковий рецепт
1. мигдальне борошно Змішати з медом у блендере.
2. Сформувати цукерки руками.
3. За бажанням обваляти в кокосовій стружці, в какао, в сублімованої ягоді, в маці… Або залишити так, як есть.