Домашні міні піци дріжджові з тіста в духовці простий рецепт. Сьогодні приготуємо ті самі булочки зі шкільної їдальні, вони ж білоруські смаженки, вони ж міні піци. Пишне тісто, повітряне, виходить неймовірно смачно. Обов’язково спробуйте приготувати.
Інгредієнти
Нам потрібно на 13 штук:
Молоко -100 гр
Цукор -30 гр
живі Дріжджі – 20 гр
Кефір -260 гр
Яйця С1 -2 шт
Рослинне масло-100 гр
Сіль -1/2 ч л
Борошно -650 гр
⠀
Для начинки
Соус
Сир моцарелла
Грудинка
Солоні огірки
Домашні міні піци дріжджові з тіста в духовці покроковий рецепт
1. В тепле молоко додаємо дріжджі, Цукор, добре перемішуємо і залишаємо на 10 минут.
2. Потім додаємо кефір, яйця, сіль, рослинне масло, борошно і замішуємо тісто. Тісто буде трохи липнути до рук. Накриваємо плівкою і залишаємо в теплому місці на 1 годину подходить.
3. Готове тісто ділимо на частини, формуємо кульку, накриваємо плівкою і залишаємо на расстойку на 15 хвилин під рушником. Булочки трохи збільшаться в розмірі, залиште між ними место.
4. Після расстойки в булочці робимо поглиблення. Найзручніше це робити дном склянки, змазаним олією. Кладемо соус, грудинку, огірки і відправляємо в духовку на 180° на 20 – 25 хвилин. Готово.
Відео рецепт 👇