Готуємо З рибні палички з картоплею в духовці. Зберігайте рецепт для ваших малюків!
Інгредієнти
тріска (філе) – 500р (можна будь-яку іншу рибу)
картопляне пюре (без молока і масла, круте) – грамів 200
яйце – 1шт
панірувальні сухарі
сіль Спеції
Домашні рибні палички з картоплею в духовці покроковий рецепт
1. Філе риби подрібнити. Я прокрутила через м’ясорубку з цибулею відразу. Можна просто дрібно нарізати. ⠀ Картоплю відварити, розім’яти. Остудити. ⠀
2. З’єднати: подрібнену рибу, пюре, яйце, сіль, Спеції. ⠀ Маса вийде м’якою, залежить ще від рыбы.
3. Надати форму паличок, обваляти в сухарях. ⠀
4. Викласти на пергамент і запікати 30-35мин/180′.
Відео рецепт 👇