Домашні синнабон булочки з корицею, карамеллю і кремом

Хочу поділитися з вами рецептом відомих і найбільш смачних булочок синнабон 🧡 Як зробити Домашні синнабон булочки з корицею, карамеллю і кремом рецепт.

Інгредієнти

Для тіста знадобиться: ⠀
– 500-600 г борошна ⠀
– 300 мл молока ⠀
– 100 г цукру ⠀
– 11 г сухих дріжджів ⠀
– 80 г вершкового масла ⠀
– ванільний екстракт ⠀
– 2 яйця

Для начинки: ⠀
– 2 ст. л. кориці ⠀
– 50 р цукру
– 50 г вершкового масла ⠀

Для карамелі: 200 г цукру,
100 мл молока,
50 г вершкового масла,
1 щіпка солі.

Домашні синнабон булочки з корицею, карамеллю і кремом покроковий рецепт

1. Для тіста знадобиться: ⠀
1. Змішуємо тепле молоко, дріжджі і 1 ч. л. цукру і залишаємо на 30 хвилин.
2. Змішуємо яйця, розтоплене вершкове масло і цукор. Добре перемішуємо. Опару додаємо в яєчну суміш і добре перемішуємо вінчиком.
3. Додаємо в кілька етапів борошно і замішуємо тісто. Залишаємо в теплому місці на 1 годину. ⠀ ⠀ ⠀
2. Для начинки: ⠀
1. Тісто розкачуємо не дуже тонко в довгий пласт. Змащуємо маслом, посипаємо цукром і корицею. Скручуємо рулет і нарізаємо на кілька частин. Кожну булочку притискаємо ножем.
2. Синнабоны випікаємо при 180 градусах 30 минут.
3. Крем карамель:
Для крему беремо 200 г вершкового сиру, 50 г масла, 100 г цукрової пудри. Перемішуємо до однорідної консистенции.
4. Для карамелі:
Цукор розтоплюємо, додаємо поступово тепле молоко і постійно помішуємо. Потім додаємо вершкове масло і сіль. Карамель повинна трохи загустеть.

5. Готові булочки змащуємо кремом, посипаємо пеканом і поливаємо карамеллю. Приємного апетиту! 🧡