Домашні цукерки рафаелло з горіхами і згущеним молоком

Як зробити Домашні цукерки рафаелло з горіхами і згущеним молоком рецепт простий 🤎 Дуже смачні і красиві цукерки, які так просто і легко приготувати в домашніх умовах🙌🏻 А якщо підключити до процесу діточок, то подвійне задоволення вам забезпечено😉👌🏻

Інгредієнти

1. Кокосова стружка – 200 + 20 гр
2. Згущене молоко – 380 гр
3. Лісовий горіх – 100 гр
4. Мигдаль – 40 гр

Домашні цукерки рафаелло з горіхами і згущеним молоком покроковий рецепт

1. У глибокій мисці змішати кокосову стружку (200 гр) і згущене молоко. Обидва види горіхів злегка обсмажити на сухій сковороді. Частина горіхів (я використовувала тільки фундук – 100 гр) подрібнити в міксері до стану дрібної крихти. Кокосову масу розділити на дві частини, в одну з яких додати горіхову борошно, ретельно перемешать.
2. Отримані маси залишити на годину при кімнатній температурі, щоб стружка добре просочилася згущеним молоком. Після закінчення часу, з допомогою столовою ложкою зачерпнути масу, покласти в долоню, зробити поглиблення в середині і помістити туди мигдаль. Стискаючи долоні, скачати масу в кулю, акуратно придавлюючи пальцами.
3. Решту кокосову стружку (20 гр) насипати в чашку. Помістити в неї кульки і швидко покрутити кухоль, таким чином, цукерки покриються стружкою зі всіх сторін, не втрачаючи свій ідеально круглої форми. От і все! Наші рафаелло готові🙌🏻. Перед подачею краще охладить.
4. Зберігати цукерки в холодильнику до 2-х тижнів. Як мовиться, все геніальне – просто! До речі, замість фундука можна використовувати будь-яку начинку: полуницю або чорнослив, наприклад. Тільки майте на увазі, що зі свіжими ягодами термін придатності цукерок зменшується! Приємного чаювання!