Як зробити Домашні вишневий пиріжок макдональдс рецепт простий в духовці. Пиріжки не які-небудь там, а з особливим тестом, що між пісочним і листковим. Та ще й з карамельної цукровою скоринкою😋. Дуже смачні вийшли і зникли з мого дому менше ніж за добу, ну просто випарувалися. Взагалі, перше, що я хотіла спекти з вишнею – це були якраз пиріжки, але щось типу того, що продають в Макдональдсі. Хто їх не любить? Правильно, немає таких людей😁.
Але що то я подивилася рецепти, картинки і які вони страшні в домашніх умовах виходять, а мені не потрібно просто смачно, мені потрібно ще і красиво. Тому вибір ліг саме на ці. Результатом я задоволена у всіх сенсах, і у візуальному, і, звичайно, в смаковому! •• За аналогією з вишневою, ви можете спробувати зробити начинки і з іншими ягодами. Наприклад з чорницею, смородиною, полуницею або малиною, принцип приготування і кількість інгредієнтів буде абсолютно такими ж. •• День сьогодні зайнята, так що закінчую з описами і переходжу до справи.
Але що то я подивилася рецепти, картинки і які вони страшні в домашніх умовах виходять, а мені не потрібно просто смачно, мені потрібно ще і красиво. Тому вибір ліг саме на ці. Результатом я задоволена у всіх сенсах, і у візуальному, і, звичайно, в смаковому! •• За аналогією з вишневою, ви можете спробувати зробити начинки і з іншими ягодами. Наприклад з чорницею, смородиною, полуницею або малиною, принцип приготування і кількість інгредієнтів буде абсолютно такими ж. •• День сьогодні зайнята, так що закінчую з описами і переходжу до справи.
Інгредієнти
Борошно 250 гр.
Масло 140 гр.
Сметана 100 гр.
Цукрова пудра 1 ст. л.
Щіпка солі
Начинка
Вишня 250 гр. (Вже очищена від кісточок)
Цукор 40-50 гр (за смаком)
Крохмаль 20 гр.
Вода 20 мл
Яйце для змащування
Домашні вишневий пиріжок макдональдс покроковий рецепт
1. Борошно з цукровою пудрою і пересипте сіллю в миску. Туди ж додайте нарізане на кубики охолоджене вершкове масло і перетріть його руками разом з борошном, що б маса нагадувала хлібні крихти. Покладіть в холодну масу сметану і замісіть м’яке і еластичне тісто. Загорнути його в плівку або пакет, надайте форму коржі і приберіть на кілька годин в холодильник.
2. Для начинки вишню і цукор покласти в сотейник і доведіть до кипіння. Крохмаль розведіть у воді і влити в киплячу вишню. Помішуючи, варіть начинку до загустіння. Охолоджене тісто розкачайте в пласт і складіть з двох сторін до центру, в нахлест. Ще раз трохи розкачати, що б склеїти тісто. Розріжте його на дві части.
3. Ту частину тесту з якої ви не працюєте, приберіть на холод. Розгортайте тісто до товщини 3-4 мм, вирізуйте кружки діаметром близько 8 мм Половину гуртків перекладіть на деко і змастіть краї яйцем, в центр викладіть по 1 чл з гіркою начинки. У другій частині гуртків зробіть хрестоподібні надрізи і розкладіть їх зверху на вишневу начинку.
4. Краю притисніть пальцем, а потім виделкою. Так зробіть з усім тестом і начинкою. Готові пиріжки змастіть яйцем і щедро присипте цукром. Випікайте при 180С близько 15-20 хв, до рум’яної корочки.