Домашній адигейський сир з молока і оцту

Як зробити смачний Домашній адигейський сир з молока і оцту рецепт простий.

Інгредієнти

Для сиру:
500 мл молока ( я брала безлактозное і з невеликим терміном зберігання до 7 днів )
6 мл оцту 9%
6 мл води

Якщо будете готувати більше, то просто збільшіть пропорції 👌🏻

Домашній адигейський сир з молока і оцту покроковий рецепт

1. Оцет розводимо водою 1:1 (оцет в сирі не відчувається). Молоко нагріваємо до 85-95 градусів (практично довести до кипіння).
2. Виливаємо оцет. Молоко повинно почати згортатися і утворюватися пластівці. Ці пластівці відкидаємо на друшляк для стікання сыворотки.
3. Формуємо масу і солимо (можна зверху додати будь-які спеції) Даємо охолонути 🙌🏻 через 30 хвилин можна вже розрізати 😉.