Смачний кабачковий торт з помідорами, часником і сиром

Рецепт смачного кабачкового тортика!!! Страва унікально! Смачний кабачковий торт з помідорами, часником і сиром простий рецепт. Бо готується нескладно, а підійде як до звичайного вечері, так і до великого свята! Тому дуже раджу зберегти собі ☺️

Інгредієнти

2 середніх кабачка
2 яйця
6-8 ст. л. борошна
1 ч. л. розпушувача
сіль, спеції (у мене паприка і спеція до плову)
масло – для смаження
1 маленька пачка майонезу
5-6 зубчиків часнику
50 г твердого сиру
1 великий або 2 середніх помідора
кріп

Смачний кабачковий торт з помідорами, часником і сиром покроковий рецепт

1. Подрібнюємо на тертці кабачки, солимо і даємо 15 хвилин постояти. Потім добре віджимаємо від соку. Додаємо яйця, спеції, борошно і розпушувач. Консистенція повинна бути помірно густий, як на відео. Смажимо на сковороді з краплею рослинного масла.

2. Тут все як з оладками: спочатку смажимо на середньому вогні при відкритій кришці, потім іншу сторону млинців смажимо при закритій кришці на меншому вогні. Даємо охолонути. Подрібнюємо часник, додаємо в майонез.

3. Помідори ріжемо тоненькими слайсами. Кожен шар махаємо майонезом з часником, на кожен другий шар кладемо помідори. Верхівку змащуємо майонезом, прикрашаємо помідорами, тертим сиром і укропом.

4. Краще дати торту постояти, щоб він став максимально смачним. Згодна, це – найскладніше у рецепті! 😉☺️

Відео рецепт 👇