Торт OREO 😍 Приготуйте цей торт діткам вони будуть в захваті 😋😍. Домашній бісквітний торт Орео з полуницею простий рецепт.
Інгредієнти
На форму 20 см
Яйця – 6 шт
Цукор-200 гр
Ванільний цукор
Молоко-100гр (гаряче)
Ростить масло-30 гр
Борошно-270 гр
Розпушувач-1,5 год л
Для крему:
Вершки-400 мл (33%)
Вершковий сир-150г
Ванілін
Цукор. пудра -120гр(за смаком )
Печива Орео-1пачка(можна більше)
Горішки-за смаком (можна не додавати)
Домашній бісквітний торт Орео з полуницею покроковий рецепт
1. Яйця збити з цукром і ваніліном до білого як на відео. Частинами просіяти борошно і розпушувач. Дуже дуже акуратно заважати щоб маса залишилася воздушной.
2. Змішати гаряче молоко з ростить, маслом, додати 2 год л яєчної маси в молоко, перемішати і влити в загальну масу, перемішати Влити у форму і випікати при 170/180* 40/45 хвилин. Перші 25 хв духовку не открывать.
3. Для крему:
Збити до щільності Вершки + Сир + Ванілін + Сах. пудра і в кінці додати печиво. Все дуже легко і просто.
Збити до щільності Вершки + Сир + Ванілін + Сах. пудра і в кінці додати печиво. Все дуже легко і просто.
4. Готово!
Відео рецепт 👇