Домашній чізкейк з печива з випічкою в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Форма 18-20см
Пісочна основа:
300 г крихти (подрібнити печиво)
2 жовтки
120 г м’якого вершкового масла 82,5%
Сирний шар (всі інгредієнти для сирної основи чізкейку за годину до приготування дістаємо з холодильника):
550 г білкового продукту 50% Primemilk
2 яйця С1 (100 г)
150 г сметани 15%
50 г цукру
5 г ванільного цукру
2 г солі
22 г кукурудзяного крохмалю
І рецепт для тих, у кого немає можливості купити primemilk
550 г вершково-сирного сиру
130 г цукру,
20 г кукурудз. крохмалю
щіпку солі
5 г ванільного цукру
90 г вершків 33%
100 г яєць (два яйця С1)
Домашній чізкейк з печива з випічкою в духовці покроковий рецепт
1. Пісочна основа:
Дно форми застелити папером. Стінки змастити вершковим маслом. Викласти пісочну основу. Гарненько утрамбувати. Відправити на 30 хвилин у мороз.
Дно форми застелити папером. Стінки змастити вершковим маслом. Викласти пісочну основу. Гарненько утрамбувати. Відправити на 30 хвилин у мороз.
2. Сирний шар.
Все змішати (можна разом в фудпроцессоре). Сирний шар вилити у форму. Випікати при паровій бані (в духовку додатково поставити деко з водою) при 110С – 130С близько 1,5 годин (залежить від духовки).
Все змішати (можна разом в фудпроцессоре). Сирний шар вилити у форму. Випікати при паровій бані (в духовку додатково поставити деко з водою) при 110С – 130С близько 1,5 годин (залежить від духовки).
3. Чізкейк залишити остигати в духовці з відкритими дверцятами. Далі відправити в холодильник на стабілізацію на 6 – 8 годин. Після чого зняти кольцо.