Рецепт карамельних батончиків. Свято пройшло – післясмак залишився 💐 Рецепт цікавий, ви можете його інтерпретувати і як начинка у корпусні цукерки, і як карамельний шар для своїх тістечок.
Інгредієнти
кокосовий цукор -50 р
сироп топінамбура-65 р
кокосове молоко (жирність 18-19%)-39 р
мигдальний паста /урбеч – 38г
кокосове масло розтоплене -14 г
Карамельні батончики покроковий рецепт
1. Нам знадобиться ЩУП (пірометр не підійде), і цей щуп весь час буде лежати в каструльці. ⠀ ЩО РОБИМО: Всі, крім мигдальної пасти і кокосового масла, вилити в каструльку. Нагріти все до легкої карамелізації -до 110′. До речі, у мене щуп з ІКЕЯ, дуже зручно. Постійно масу перемішуємо вінчиком ( там все буде вирувати, кипіти, без нагляду не кидайте ).
2. Заздалегідь підготувати мигдалеву пасту і розтопити кокосове масло. Після того, як 1 частина досягла 110′ заливаємо нею пасту +масло ( 2 ю частину рецепта). ⠀ Змішати бажано блендером подгрудным до однорідної консистенції і розлити в силіконові форми. Можна, як я, додати колоті горішки і ягоди годжі).
3. Дати охолонути в кімнаті, прибрати в морозильну камеру на 4-6 годин до повного затвердіння. ⠀ Далі все просто 😁 ⠀ Заглазировать в шоколаді і поїдати 😍🍫 ⠀ Я додала в шоколад ефірне масло грейпфрута 😍шоколад з цим маслом неймовірно СМАЧНИЙ І ЕЛЕГАНТНИЙ!