Домашній Торт Снікерс

КРАЩИЙ РЕЦЕПТ ТОРТА «СНІКЕРС», який обов’язково вийде у кожного✨👇🏼 Як зробити Домашній Торт Снікерс покроково рецепт простий.

Інгредієнти

Бісквіт шоколадний женуаз
Борошно 100гр
Цукор 100гр
Яйця С0 4шт
Какао 40гр
Масло вершкове 20гр
Розпушувач 10гр

Збитий ганаш:
Шоколад 100гр
Сливки35% 60гр

Карамель:
Цукор 80гр
Глюкозний сироп 10гр
Вершкове масло 45гр
Вершки 35% 45гр
Вода 20гр

Крем:
Арахісова паста -150-200гр (за смаком)
Вершки 33-35% 150гр
Вершковий сир 700гр
Цукрова пудра /цукор за смаком 100гр

Домашній Торт Снікерс покроковий рецепт

1. 1. Відокремити жовтки від білків . Жовтки розтерти з половиною цукру. маса повинна бути світлого кольору
2. Просіяти борошно і розпушувач
3. Збити білки з рештою цукром до твердих піків
4. Акуратно ввести в жовткову масу в білкову
5. В три етапи вмішати муку в яєчну суміш
6. Розтоплене і остигле масло влити пробок і акуратно
перемішати до однорідного стану.
7. Випікаємо при температурі -175* ~40 хв , до сухої шпажки. Готовий бісквіт перевертаємо на решітку до повного охолодження, загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник мінімум на 6 годин .
2. Збитий ганаш:
1. Вершки і шоколад розтопити в мікрохвильовій печі, періодично перемішуючи,, далі пробити блендером і прибрати в холодильник на 6 годин
2. Збити ганаш на високій швидкості, він повинен трохи посвітліти і стати пышным.
3. Карамель:
1. З’єднати цукор , глюкозу і воду, помішуючи , довести до карамельного кольору
2. Додати теплі/гарячі вершки, перемішати
3. Додати масло кімнатної температури і сіль, ретельно перемішати, прибрати в холодильник на пару часов.
4. Крем:
1. Всі інгредієнти змішати міксером , насадкою лопатка, до однорідного состояния.
5. Збірка:
бісквіт Розрізаємо на 3 коржа, збираємо в кільці з ацетатної плівкою. Перший корж просочуємо сиропом(солодкий кава з вершками), змащуємо кремом і робимо бортики по колу, В центр викладаємо збитий ганаш, зверху покриваємо кремом. Викладаємо другий корж, просочуємо, змащуємо кремом, робимо по колу бортики і викладаємо карамель і арахіс смажений , зверху покриваємо кремом 3-ій бісквіт просочуємо і накриваємо харчовою плівкою, зверху кладемо щільну підкладку і вантаж 0,5-1кг на 6 годин, краще на ночь.
6. Крем на покриття можна використовувати цей же. Я використовую кремчиз на маслі: кремчиз 400гр +80гр вершкове масло+ 50гр цукор, все ретельно перемішати. *Спекти коржі у формі діаметром 18см, вага готового торта 2.5 кг.*арахісову пасту беру *арахісову пасту беру на озоні , без цукру, з шматочками арахиса.