Домашній чізкейк з печивом з випічкою в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
1 пачка печива подрібнити
100 г вершкового масла розтопити
2 ст ложки какао
Крем:
850 г вершкового сиру ( можна філадельфія) кімнатної температури
200 г цукрової пудри
250 г вершків 35% кімнатної температури
1 ч ложка борошна
2 ч ложки крохмалю
Ванілін
3 яйця кімнатної температури
Шоколадна глазур 🍫
100 г молочного шоколаду
30 мл вершків
Домашній чізкейк з печивом з випічкою в духовці покроковий рецепт
1. Все перемішати і викласти у форму 24-25 см діаметром, застелену пергаментним папером. Вирівняти і притиснути склянкою. Поставте в холодильник поки що робите крем.
2. Крем:
Покласти сир в сіточку щоб пішла зайва рідина. Потім перекласти в чашку,додати цукрову пудру і перемішати віночком поки не стане гладким. Додати вершки, перемішати. Слідом борошно, ванілін і крохмаль, перемішати і ввести по одному яйця. Перелити готову суміш на основу.
Покласти сир в сіточку щоб пішла зайва рідина. Потім перекласти в чашку,додати цукрову пудру і перемішати віночком поки не стане гладким. Додати вершки, перемішати. Слідом борошно, ванілін і крохмаль, перемішати і ввести по одному яйця. Перелити готову суміш на основу.
3. Деко з водою поставити в духовку на нижній рівень. Відправити чізкейк в розігріту до 150 градусів на 50 – 60 хвилин. Потім залишити чізкейк в духовці до повного охолодження. Прибрати в холодильник на ніч. Полити остиглий чізкейк глазур’ю або карамелью.
4. Шоколадна глазур 🍫
Розтопити в мікрохвильовці импульсами.
Розтопити в мікрохвильовці импульсами.
Відео рецепт 👇