Домашній хліб на швидку руку без дріжджів

Ароматний Домашній хліб на швидку руку без дріжджів рецепт простий в духовці – швидкий варіант смачного хліба, який готується за годину, разом з випіканням.

Інгредієнти

Мука пшенична вищий сорт – 300 г
Борошно цільнозернові пшеничне – 300 г
Кефір – 500 г
Рослинна олія – 50 г
Розпушувач – 7 р
Сода – 4 р
Сіль – 5 р
Часник сушений – 4 р

В 100 г – 270 ккал
Форма розміром 20×30 см

Домашній хліб на швидку руку без дріжджів покроковий рецепт

1. З’єднати цільнозернове пшеничне із пшеничним, сіллю, содою, виключно за бажанням сушеним часником і розпушувачем. Додати кефір і рослинне масло. Перемішати ложкою, тісто виходить густим і відстає від стінок миски. Форму вистелити папером для выпечки.

2. рівномірно Розподілити тісто, зробити кілька глибоких надрізів на поверхні. Випікати в розігрітій до 220°С на середньому рівні без конвекції 40-50 минут.

3. За 20 хвилин до закінчення випікання верх хліба прикрити фольгою, щоб він не сильно румянился. Гарячий хліб, за бажанням, змастити рослинним маслом і повністю остудить.