Домашній кетчуп з яблуками, цибулею і помідорами на зиму простий рецепт 🔥 Забудьте всі ПОКУПНІ кетчупи! Цей кетчуп САМИЙ НАТУРАЛЬНИЙ І САМИЙ СМАЧНИЙ! Ви більше НІКОЛИ НЕ КУПИТЕ КЕТЧУП В МАГАЗИНІ! Я готувала на пробу невелику порцію і вже готую банки, щоб закрити кетчуп на зиму👏
Інгредієнти
Помідори 3 кг
Яблука 0,5 кг (я брала кисло-солодкі)
Цибулю 250 гр
Цукор 1,5 склянки (звичайний, гранований стакан)
Сіль 1,5 ст л
Яблучний оцет 50 гр
Чорний перець за смаком
Домашній кетчуп з яблуками, цибулею і помідорами на зиму покроковий рецепт
1. Все нарізати, викласти в каструлю і варити на повільному вогні під кришкою, поки цибуля не стане м’яким. Остудити трохи і подрібнити блендером до однорідності а потім пропустити через дрібне сито.
2. Перелити все назад в каструлю. Додати цукор, сіль, перець, оцет і варити на повільному вогні до бажаної густоти (~45 хвилин). Періодично обов’язково помішуйте!
3. Потім знімаємо з плити і розливаємо по банках, підготовленим для закрутки. (Я готувала з інгредієнтів в 3 рази менше, на пробу. Пробуйте на цукор і сіль. Якщо візьмете чисто солодкі яблука те цукру знадобиться меньше).