Домашній паштет з оселедця з маслом, морквою і сиром

Як смачно зробити домашній паштет з оселедця з маслом, морквою і сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Такий паштет дуже смачно намазати на шматочок хліба і з’їсти на сніданок з чашкою кави. У мене якраз була домашня чіабатта, рецепт можна знайти по хештегу #хлебженявкусно.А можна зробити бутерброди для святкового столу, доповнивши їх зеленню або свіжим огірком.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 275/15/22/6

Філе оселедця – 160 р
Плавлений сирок – 1 шт (90 г)
Вершкове масло (м’яке) – 50 г
Варені яйця – 2 шт.
Варена морква – 1 шт
Сік лимона або оцет – 1 ч. л
Сухий кріп, сіль, перець – за смаком

Домашній паштет з оселедця з маслом, морквою і сиром покроковий рецепт

1. Готується дуже швидко і просто. Моркву і яйця заздалегідь відваріть і остудіть. Моркву можна швидко приготувати в мікрохвильовій печі. Покласти у пакет і включити мікрохвильовку на 5-7 хвилин, залежить від розміру моркови.

2. Вершкове масло і сирок беріть хорошої якості, тоді паштет буде смачний, з ніжним вершковим смаком. Масло жирністю 82,5%, замість сирка можна плавлений м’який сыр.
3. Головне, не сирний продукт. Всі інгредієнти складаємо в чашу блендера і пробиваємо до однорідного стану. Можна через м’ясорубку, але тоді консистенція буде не така нежная.

4. В блендері виходить повітряна маса, як суфле. Перекладаємо в пластиковий контейнер або в банку. Зберігати в холодильнику не більше трьох діб. Але краще не зберігати, а є 😄.

Відео рецепт 👇