Домашній рулет з свинячої рульки в духовці

Як зробити смачний Домашній рулет з свинячої рульки в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

☑️ рулька (1,2 кг)
☑️ масло рослинне -30мл
☑️ сіль – 1 ч. л.
☑️ чорний перець – 0,5 ч. л.
☑️ перець червоний (паприка) – 0,5 ч. л.
☑️ часник -3зуб

Домашній рулет з свинячої рульки в духовці покроковий рецепт

1. Рульку замочити у воді на 1-2год. Далі шкіру скоблим ножем, промиваємо і акуратно видаляємо внутрішню кістка. М’ясо підрізаємо і розподіляємо в ті місця, де його мало. ⠀ Робимо маринад. У рослинне масло додаємо сіль, перець чорний і червоний, часник і ретельно перемішуємо. ⠀

2. Натираємо нашу рульку всередині маринадом, скручуємо в рулет і з допомогою кулінарної нитки обв’язуємо рульку. Зверху шкіру так само трохи змащуємо маринадом. ⠀ Загортаємо в пергаментний папір і подвійний шар фольги.

3. Відправляємо в холодильник на пару годин маринуватися (якщо немає часу, можна відразу запікати).

4. Після холоду, ставимо в розігріту до 180гр духовку на 2,5 години. Даємо повністю охолонути і прибираємо в холод (я це зробила на ніч).

5. Готовий рулет нарізаємо порционно.

Відео рецепт 👇