Як зробити смачний Домашній рулет з свинячої рульки в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
☑️ рулька (1,2 кг)
☑️ масло рослинне -30мл
☑️ сіль – 1 ч. л.
☑️ чорний перець – 0,5 ч. л.
☑️ перець червоний (паприка) – 0,5 ч. л.
☑️ часник -3зуб
Домашній рулет з свинячої рульки в духовці покроковий рецепт
1. Рульку замочити у воді на 1-2год. Далі шкіру скоблим ножем, промиваємо і акуратно видаляємо внутрішню кістка. М’ясо підрізаємо і розподіляємо в ті місця, де його мало. ⠀ Робимо маринад. У рослинне масло додаємо сіль, перець чорний і червоний, часник і ретельно перемішуємо. ⠀
2. Натираємо нашу рульку всередині маринадом, скручуємо в рулет і з допомогою кулінарної нитки обв’язуємо рульку. Зверху шкіру так само трохи змащуємо маринадом. ⠀ Загортаємо в пергаментний папір і подвійний шар фольги.
3. Відправляємо в холодильник на пару годин маринуватися (якщо немає часу, можна відразу запікати).
4. Після холоду, ставимо в розігріту до 180гр духовку на 2,5 години. Даємо повністю охолонути і прибираємо в холод (я це зробила на ніч).
5. Готовий рулет нарізаємо порционно.
Відео рецепт 👇