Домашній шоколад на кокосовому молоці і какао

Домашній шоколад на кокосовому молоці і какао простий рецепт.

Інгредієнти

100 г кокосового молока
40 г сиропу топінамбура
20 г какао
1 ч. л (без гірки) агар-агару
15 г смаженого арахісу (за бажанням)

Домашній шоколад на кокосовому молоці і какао покроковий рецепт

1. Змішуємо в сотейнику молоко, сироп, агар-агар і какао. Можна пробити блендером, щоб не було комочков.
2. Варимо суміш після закипання ще хвилину. Постійно активно заважаємо! Додаємо горішки за бажанням, виливаємо гарячу суміш в силіконову форму.
3. Залишаємо в морозилці на кілька годин. Перед тим, як розламувати шоколад, дайте йому відтанути кілька минут.
4. У автора прямокутна форма для кексу. В ній десерт виходить тонким і за формою нагадує шоколад.