Як зробити дуже смачний Домашній Торт Ферреро Роше рецепт простий.
Інгредієнти
Для бісквіта:
4 яйця
130 г цукру
80 г борошна
30 г какао
30 г рослинного масла
40 г молока
1 ч. л розпушувача
Я використовувала 2 бісквіта по 4 яйця. Розмір форми: 38*26
Для безе:
4 білка
300 г цукру
Щіпка солі
Для крему:
300 г вершкового масла
380-450 р згущеного молока
Домашній Торт Ферреро Роше покроковий рецепт
1. Для бісквіта:
Печемо при 180° с до готовності. Пергамент нічим не смазываю.
Печемо при 180° с до готовності. Пергамент нічим не смазываю.
2. Для безе:
Білки засипаємо цукром і сіллю. Збиваємо спочатку на середній швидкості, через 2-3 хв збільшуємо до максимальної і збиваємо до консистенції як на відео. Сушимо при 120° 3-4 години. Час залежить від духовки. Я ще залишила безе у вимкненій духовці до повного остывания.
Білки засипаємо цукром і сіллю. Збиваємо спочатку на середній швидкості, через 2-3 хв збільшуємо до максимальної і збиваємо до консистенції як на відео. Сушимо при 120° 3-4 години. Час залежить від духовки. Я ще залишила безе у вимкненій духовці до повного остывания.
3. Для крему:
Кількість згущеного молока можна регулювати, т. до вона буває різною, то солодше, то менше. Тому пробуйте.
Кількість згущеного молока можна регулювати, т. до вона буває різною, то солодше, то менше. Тому пробуйте.
4. Далі вам залишається тільки зібрати торт, перед цим підготуйте фундук. Просушіть при 140° в духовці 15-20 хв і остудіть. Зверху ганаш. Гарячі вершки заливаємо на шоколад темний. В однаковій кількості. Перемішуємо до однорідності, остуджуємо і на торт відсаджуємо сверху.
Відео рецепт 👇