Меренговый рулет з ягодами і кремом домашній

Як зробити найсмачніший Меренговый рулет з ягодами і кремом домашній рецепт простий в духовці ☁️ НЕ-РЕ-АЛЬ-НИЙ🔥❤️ Нічого повітряні і представити не можна, ніж ніжний солодкий шар суфле під найтоншої хрусткою скоринкою, приховує смачну вершкову начинку з кислинкою ягід!

Інгредієнти

🦢 Для меренги:
Яєчний білок 200 р
Дрібний цукор 200 р
Цукрова пудра 200 р

🍨 Для крему:
Сирний сир 400 г
Вершки 35% 350 р
Ванільний екстракт
Цукрова пудра 100 г

🔧 Для складання і декору:
Сублімовані ягоди
Мигдальні пелюстки

Меренговый рулет з ягодами і кремом домашній покроковий рецепт

1. 🦢Для меренги:
1. Білки починаємо збивати на середній швидкості до легкої пінки.
2. Не припиняючи збивати по чайній ложці вводимо весь цукор, а потім цукрову пудру.
3. Збільшуємо швидкість і збиваємо до м’яких піків (пташиний дзьоб).
4. Розподіляємо рівним шаром по силіконовому килимку або силиконизированному пергаменту.
5. Ставимо в духовку розігріту до 150 градусів на 30 хвилин.
6. Гарячу меренгу витягуємо з духовки, перевертаємо вниз обличчям на лист пергаменту або силіконовий килимок і в такому положенні остуджуємо. Пергамент, На якому выпекалась меренга не прибираємо. Це можна робити тільки після остигання!
7. Якщо ви погано розрівняли меренгу і корж вийшов різної висоти, можна притиснути його противнем.
2. 🍨Для крему:
1. Сир збити з цукровою пудрою.
2. Додати вершки і ваніль, перемішати до однородности.
3. 🔧Для складання і декору:
1. Рівним шаром розподілити крем по меренге.
2. Посипати трохи ягодами (у мене сублімовані), можна додати горішки.
2. Згорнути рулет, щільно притискаючи меренгу листом пергаменту.
3. Обертаємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 2 години.
4. Дістаємо рулет, підрізаємо краєчки, прикрашаємо залишками крему, ягодами, лепестками.

Відео рецепт 👇