Як зробити найсмачніший Меренговый рулет з ягодами і кремом домашній рецепт простий в духовці ☁️ НЕ-РЕ-АЛЬ-НИЙ🔥❤️ Нічого повітряні і представити не можна, ніж ніжний солодкий шар суфле під найтоншої хрусткою скоринкою, приховує смачну вершкову начинку з кислинкою ягід!
Інгредієнти
🦢 Для меренги:
Яєчний білок 200 р
Дрібний цукор 200 р
Цукрова пудра 200 р
🍨 Для крему:
Сирний сир 400 г
Вершки 35% 350 р
Ванільний екстракт
Цукрова пудра 100 г
🔧 Для складання і декору:
Сублімовані ягоди
Мигдальні пелюстки
Меренговый рулет з ягодами і кремом домашній покроковий рецепт
1. 🦢Для меренги:
1. Білки починаємо збивати на середній швидкості до легкої пінки.
2. Не припиняючи збивати по чайній ложці вводимо весь цукор, а потім цукрову пудру.
3. Збільшуємо швидкість і збиваємо до м’яких піків (пташиний дзьоб).
4. Розподіляємо рівним шаром по силіконовому килимку або силиконизированному пергаменту.
5. Ставимо в духовку розігріту до 150 градусів на 30 хвилин.
6. Гарячу меренгу витягуємо з духовки, перевертаємо вниз обличчям на лист пергаменту або силіконовий килимок і в такому положенні остуджуємо. Пергамент, На якому выпекалась меренга не прибираємо. Це можна робити тільки після остигання!
7. Якщо ви погано розрівняли меренгу і корж вийшов різної висоти, можна притиснути його противнем.
1. Білки починаємо збивати на середній швидкості до легкої пінки.
2. Не припиняючи збивати по чайній ложці вводимо весь цукор, а потім цукрову пудру.
3. Збільшуємо швидкість і збиваємо до м’яких піків (пташиний дзьоб).
4. Розподіляємо рівним шаром по силіконовому килимку або силиконизированному пергаменту.
5. Ставимо в духовку розігріту до 150 градусів на 30 хвилин.
6. Гарячу меренгу витягуємо з духовки, перевертаємо вниз обличчям на лист пергаменту або силіконовий килимок і в такому положенні остуджуємо. Пергамент, На якому выпекалась меренга не прибираємо. Це можна робити тільки після остигання!
7. Якщо ви погано розрівняли меренгу і корж вийшов різної висоти, можна притиснути його противнем.
2. 🍨Для крему:
1. Сир збити з цукровою пудрою.
2. Додати вершки і ваніль, перемішати до однородности.
1. Сир збити з цукровою пудрою.
2. Додати вершки і ваніль, перемішати до однородности.
3. 🔧Для складання і декору:
1. Рівним шаром розподілити крем по меренге.
2. Посипати трохи ягодами (у мене сублімовані), можна додати горішки.
2. Згорнути рулет, щільно притискаючи меренгу листом пергаменту.
3. Обертаємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 2 години.
4. Дістаємо рулет, підрізаємо краєчки, прикрашаємо залишками крему, ягодами, лепестками.
1. Рівним шаром розподілити крем по меренге.
2. Посипати трохи ягодами (у мене сублімовані), можна додати горішки.
2. Згорнути рулет, щільно притискаючи меренгу листом пергаменту.
3. Обертаємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 2 години.
4. Дістаємо рулет, підрізаємо краєчки, прикрашаємо залишками крему, ягодами, лепестками.
Відео рецепт 👇