ФІРМОВИЙ РЕЦЕПТ великодніх пасок. Великодній сезон один з моїх найулюбленіших. Домашній цукровий паску в духовці простий рецепт. Нескінченна безліч варіантів святкової випічки. Зараз непростий час, порадуйте себе і своїх близьких.
Інгредієнти
– молоко пряжене 500 мл,
– борошно близько 1100 гр.
– яйце куряче 2 шт.
+ 2 жовтка,
– дріжджі сухі 11-14 гр.,
– масло вершкове м’яке
140 гр.,
– сметана 40 гр.,
– масло рослинне 40 гр.,
– цукор 300 гр.,
– ваніль екстракт/цукор
2 ч. ложки,
– сіль щіпка.
+
Родзинки-150 гр.
150 гр Цукати.
Журавлина сушена 150 гр.
Домашній цукровий паску в духовці покроковий рецепт
1. Розводимо дріжджі в молоці з ложкою цукру із загального обсягу і невеликою кількістю борошна залишаємо на 20 хв. Яйця збиваємо з цукром, сіллю, і ванилью.
2. Перемішуємо суміш з опарою, додаємо половину борошна і починаємо замішувати тісто, близько 10 хв. Додаємо рослинне і вершкове масло. Потім другу частину борошна і добре вимішуємо протягом 25 хв. Залишаємо в теплому місці на 2 години. Обминаем.
3. Додаємо сухофрукти. Заповнюємо форми на 1/3. Залишаємо підніматися на 2-3 години в теплому місці. Змащуємо молоком. Випікаємо при 170 °С 25-40 хв. залежно від розміру ваших формочек.
4. Для прикраси я використовую класичну цукрову глазур і сублімовану малину. Приємного апетиту і пам’ятайте солодке життя-це філософія!