Домашній зефір ягідний

Домашній ягідний зефір простий рецепт 🍒🍓 Ловіть рецепт, який можна використовувати відразу під декілька видів ягідних пюре. Вибирайте самі, який у зефіру буде смак 🍒🥭 Сміливо беріть пюре чорної смородини, вишні, сливи або брусниці. Зефір за заварний технології, вона буде простіше і зрозуміліше особливо для новачків. Рецепт для ручного міксера, тому половина порції, якщо є бажання зробити більше – все множте на два.

Інгредієнти

В деже міксера:
40 г білка
60 г цукру
щіпка лимонної кислоти

В сотейнику:
150 г цукру
5 г агару силою 900
50 г води
40 г яблучного пюре
60 г ягідне пюре (вишня, слива, брусниця, чорна смородина)

Домашній ягідний зефір покроковий рецепт

1. варимо Сироп по таймеру 3-4 хвилини на середньому вогні, постійно помішуючи. Збийте щільно білок з цукром і з’єднайте його з гарячим сиропом.
2. Готову зефірну масу продовжуйте збивати 1-2 хвилини, потім перенесіть в мішок і отсадите зефірні половинки на рівну поверхность.
3. Зефір готовий!